Natalis

Política de privadesa

 La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de JOVE BELLOT, S.L. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

• Qui és el responsable del tractament de les seves dades.

• Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.

• Quina és la legitimació per al seu tractament.

• Durant quant de temps els conservem.

• A què destinataris es comuniquen les seves dades.

• Quins són els seus drets i com exercir-los.


Responsable:

JOVE BELLOT, S.L. amb NIF número B25345562 i domicili en Av. Catalunya, 176 (25180 Alcarràs) i Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida. en el Tom 357 Llibre 662 Inscripció 1ª


Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS I FORMULARIS DE CONTACTE.

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic i/o formulari de contacte.

Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys, o, si s’escau, l’edat mínima establerta en la normativa de protecció de dades i disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

COMPRA DE PRODUCTES I COMPTES DE CLIENTS.

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds de compra de productes, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. Donar servei a la gestió del seu compte de clients i seguiment de comandes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos una comanda a través del formulari de comanda. El consentiment de l’usuari a tractar les seves dades de compte de client a través del formulari de comanda.

Conservació: Per les comandes un any per gestionar comandes, devolucions i garanties del producte. Pel compte client, un any si no hi ha activitat.

 Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d’alta com a usuari i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.


Destinataris de les seves dades

 Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal o quan la prestació de servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb proveïdors de serveis encarregats del tractament, que no tractaran les seves dades per a finalitats pròpies.


Drets en relació amb les seves dades personals

 Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

 Igualment, pot exercir els següents drets:

• Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.

• Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.

• Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.

• Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

• Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.

• Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (info@natalis.cat), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).


Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.


Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

 No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat han estat modificades amb data 2018/12/01. Podem modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.