Natalis

Termes i condicions generals

AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de JOVE BELLOT, S.L. amb NIF número B25345562 i domicili en Av. Catalunya, 176 (25180 Alcarràs) i Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida. en el Tom 357 Llibre 662 Inscripció 1ª

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns en l’e-mail: info@natalis.cat

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús de la mateixa. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.MODIFICACIONS

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

 L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular. CONDICIONS D’ACCÉS I D’ÚS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privadesa.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat per els danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.RESPONSABILITATS

 Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

 No garantim que la disponibilitat de el servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

 L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.     L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.MÈTODES DE PAGAMENT

Els mètodes de pagament actualment disponibles son per transferència bancaria i targeta bancaria.

En el mètode de pagament per targeta bancaria TPV (terminal de punt de venta) s’utilitza la tecnologia RedSys. Aquest mètode consisteix en redirigir el pagament a la entitat bancaria del client i aquesta s’encarrega de la transferència. En el cas de denegació de targeta es cancel·la automàticament la comanda. S’accepten targetes VISA i MASTERCARD.

En el mètode de transferència bancaria no es processaran les comandes fins que no es realitzi l’ingrés al número de compte de Natalis.

El preu del producte serà el que s’indiqui en el moment de la comanda en la pàgina web i així queda visible en la còpia de la comanda que el client rep al correu que ha facilitat. Tots els preus inclouen IVA.ENVIAMENTS

 L’entrega dels productes es realitzarà al domicili indicat a la comanda, per tant el client es compromet a indicar les dades d’enviament correctes e inteligibles. El client pot escollir el tipus d’enviament a cada comanda. Els plaços d’entrega dels productes amb estoc és el següent:

  • Enviament exprés 24/48h – Península ibèrica: entre un dia o dos dies laborables. No està disponible per a tots els procuctes. Sol per a productes amb estoc.
  • Enviament estàndard – Península ibèrica: de 3 a 5 dies laborables. Sol per a productes amb estoc.
  • Recollida a local: Els clients poden passar a recollir la comanda un cop rebin la notificació de comanda completada.

El plaç d’entrega dels productes fora d’estoc i comprats com a “Disponible com a reserva“, variarà en funció de la disponibilitat del fabricant. Un cop els productes estiguin a la disposició de Natalis el client serà informat i s’aplicarà el mètode d’enviament que el client hagi escollit en la comanda, així com el plaç d’entrega que li pertoqui. En aquestos casos Natalis contactarà amb el client per a buscar la millor solució.

No es realitzen enviaments a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

El cost d’enviament s’indica sempre en el moment de la comanda, variarà en funció dels productes seleccionats i del mètode d’enviament.Natalis sempre ofereix cost d’enviament més econòmic en funcio del mètode d’enviament escollit.

Les comandes amb un import igual o superior a 100 euros no tenen cost d’enviament.GARANTiA I DEVOLUCIONS

El Certificat de Garantia de cada producte és emès pel seu fabricant. Aquest garanteix la qualitat del producte que empara, en els termes i durant el període legalment establerts, normalment dos anys, a partir de la data de lliurament.

Queden exclosos els danys originats per cops, negligència, ús o manipulacions indegudes, instal·lació incorrecta, així com els materials sotmesos a desgast pel seu ús normal.

En aquelles incidències que justifiquin l’ús de la garantia, s’optarà per la reparació, substitució de l’article, rebaixa o devolució, en els termes legalment establerts.

Si has de fer ús de la garantía del producte pots contactar amb Natalis. Tel: 973790402. Correu: info@natalis.cat

DEVOLUCIONS

Des de Natalis treballem per a que’l client quedi satisfet de les seves compres i els productes arribin correctament. A vegades pot passar que el client no quedi satisfet, ja sigui per que el producte no arribi amb condicions o hi hagi algun error en la comanda. Si és així roguem que es posi amb contacte amb Natalis en les 48h següens des de la recepció de la comanda.

La Garantia de satisfacció de Natalis:

  • Si reps un producte i no quedes satisfet tens un plaç de 7 díes per a retornar-lo.
  • Si el producte és erroni i està en mal estat, Natalis es fa càrreg de la devolució sense cost pel client.
  • Si el motiu de devolució és un altre, el client es farà responsable dels costos d’enviament.
  • Disposem d’un servei de postventa per a qualsevol consulta o reclamació.

Natalis acceptarà devolucions sempre que:

  • El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar amb l’embalatge i etiquetatge original.
  • S’ha de realitzar l’enviament amb la mateixa caixa amb que els productes  s’han enviat per part de Natalis.
  • S’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins del paquet, indicant els productes retornats i el motiu de la devolució

Per a poder iniciar el pròces de satisfacció poseu-vos en contacte amb Natalis. Tel: 973790402. Correu: info@natalis.cat